DAG 3

DAG 3 - BILD PÅ FÖRSTA HÄSTEN DU RED.

Första hästen jag red var faktiskt Pass. Jag började rida på Skå Ridcenter på honom! En grymt söt mini-ponny som charmar alla. Jag tror att han är 98 cm i mankhöjd och är en mini-shetland. Här kommer väl nån bild jag lyckats rota fram!

DAG 2

DAG 2 - BILD FRÅN EN TÄVLING OCH OM HUR DET GICK.


Det här kanske är lite annorlunda för just er. Den här bilden kommer från en galopptävling på täby galopp. Det var min 2:andra tror jag om jag minns rätt.

Den gången kom jag iaf sist. HAHA. När man tävlar A-ponny så har man treckare (ledare). När allla skulle sticka så det var två som inte hade trecker, så en ponny sparkade mot Edward han blev rädd och backade av precis innan starten. Annars är jag grymt nöjd med det loppet! Han sprang på som bara den för att komma ikapp. Nussi♥ Men det gick inte åt. Sen var det GRYMT varmt den dagen, jobbigt och sen va han kissnödig också, för han kissade floder när vi lastade in dom i transporten. xd

Jajaja, det var den dagen det, och saknar det som bara den.


Till er som har en gryyyymt snabb a/b/c/d-ponny, asså PROVA ponnygalopp. Jag lovar er, a memory for life!! Det är så himmmla kul så det finns bara inte, för det går av bara farten kan jag säga er ;) Det finns Jägersro i Malmö, Täby Galopp i Täby, ganska nära Stockholm. Och Göteborgsgalopp. Ta tillfället i akt!

DAG 1

DAG 1 - PRESENTATION OM DIG OCH DIN HÄST + BILD.

Jag har ju ingen egen häst, men jag berättar om Galle eftersom han är min foderhäst kan man väl säga.
Fridhems Galant som han heter är ett B-ponny russ på 18 år tror jag, asså jag glömmer det där hela tiden..Jaja, han är iaf jättesnäll, lite fjantig kan han väl vara, men han är ett matvrak till 1000. Det är nog det bästa han vet, mat.
Jag är iaf 13 år och älskar hästar, jag har inget speciellt mål med Galle. Jag vill iaf komma runt en LC bana. För er som inte vet, så hoppar han inte högre än 70 och knappt det. Jag har hoppat 70 en gång med honom, och jag kan säga att det var inte lätt att få över honom. Men jag hoppas att det bättras, han börjar iaf bli mer positiv när jag hoppar honom, och det är ju kul!

daggrej

Tjuuu, tänkte börja med att fråga er om ni har sett det här tränset av märket Jacson, kontakta mig på [email protected] om ni vet vart det finns att beställa! Eller om någon ska sälja sitt träns! :)
Sen tänkte jag börja med en sån här daggrej igen..Tror ni jag lyckas?
Dag1 - Presentation om dig och din häst + bild.
Dag2 - Bild från en tävling och om hur det gick.
Dag3 - Bild på första hästen du red.
Dag4 - Presentera din drömhäst.
Dag5 - Vilka/vilken ridskolor/ridskola har du ridit på?

svar

Tjuuu, har inte skrivit då jag inte haft ågon motivation alls till att blogga. Det känns jobbigt när man är ensam och skriver skulle vara lättare att skriva med någon....Får se hur det blir med den saken??

Jag har ju somsagt iaf vart sjuk så vi har inte gjort mycket, iförrgår var jag bättre så jag drog med mamma och Oscar sen Pernilla Uffe och barnen till Solliden där kungen har sitt sommarställe. Sen så gick vi från Borgholm dit, det var väl inte så långt men på hemvägen, snacka om att benen värkte jag orkade verkligen inte gå mer. Jag har en del eller ganska mycket bilder därifrån också som jag kan visa er om ni vill?

Igår va vi på Lammet & Grisen. En resturang för er som undrar, haha xd Men jag lover er, maten där är g r y m ! Usch, man är så mätt så man håller på att spyyy när man går hem av all goo mat o efterrätt o allt! Efter det på hemvägen åkte vi till raokarna. Även därifrån har jag bilder jag kan visa om ni vill då?

Jag ska också försöka att skriva mer och regelbundet :p Är lite dålig på det just nu eftersom jag inte haft ork. Men nu börjar orken komma tillbaka!


Emma fotade lite random när jag cyklade :p


Min syrra (Angie) & hennes kompis Stephanie.


Jag fick även 2 frågor i alla virvel av kommentarer jag plötsligt fick.
Jonna: Vart har du köpt dina ursnygga jeans ? :))

Sv: Dem är köpta på Cubus!
Taack!
Sannalitens.se: Det var riktigt nice i Turkiet. Det bästa var nog ändå att bada med delfinerna, finns några bilder i bloggen. Hade du varit i Turkiet? Hoppas du har en bra dag! Kramar!

Sv: Okej vad kul, ska bara fråga hade jag frågat i en kommentar på din blogg? :p För jag har inget minne av att jag kommenterat nåt om Turkiet. Och gud vad roligt att bada med delfiner, det är nåt jag har velat göra läänge! Men annars så nej jag har inte vart i Turkiet, men det skulle vara kul att åka dit! Yes det har jag haft, nån gång! ;)
/Ellen

sjuk..

Hejsaan! Kan passa på att skriva lite nu, däremot har jag ingen aning om vad. Har så enormt slut på fantasi så jag vet inte vad... Orkar inte skriva så mycket då jag är sjuk också och dessutom inte har nån lust att skriva helt enkelt. Får väl se om det bara är för stunden kanske.. Jjaa, ska dra nu men jag ska försöka skriva så mycket jag kan..


You can't say no, beacuse I say yes.

sleep tight

Tju. Sitter i soffan och väntar la på att sova xd Asså, vi drar till Västervik imorrn. Hoppas att de e kul där - lysingsbadet. Nån camping äre! Tydligen också en av Sveriges populäraste campingar för barn o ungdomar.
Vi stannar där i 3 dagar, mer korrekt - 3 nätter. Vi skulle vart där 2, men när vi skulle boka - via hemsidan, så var man tvungen att boka 3 dagar. Annars måste man ringa. Och det palla vi inte så det fick bli 3 nätter istället.
Jag får väl försöka fixa så jag kan ha internet i bilen imorgon, men for the safe - ska jag fixa nåra tidsinställda nu. Så kan jag sova i bilen iställe :p
min fina kitten.

ingen uppdatering - jag vet

Tjatja, har inte skrivit för har inte kunnat sitta vid datorn med Emma, jaja. Idag åkte iaf Emma hem med buss till Stockholm, jag stannar här i en vecka till. Inte mer, klarar mig bara inte utan Galle ♥

Vi har heller inte gjort så mycket vilket jag inte har så mycket att skriva om. Igår var i alla fall jag, Emma, mamma, Ida, Gustav, Pernilla och Uffe på showen dem har vid scenen. Sen gick vi och köpte glass och vi skulle ha spelat laserdome men det var tyvärr stängt. Jag får göra det utan Emma istället helt enkelt.



Sen idag har vi somsagt lämnat Emma vid bussen, jag har inte gjort nåt, pratat lite med Stina innan hon också åkte hem, sen bara suttit vid datorn, har bara sjukt ont i halsen :(

Nu så kan jag nog börja skriva lite mera, jag har ju trots allt semester och jag vill inte ägna all min tid till datorn. Livet går före datorn, right? ;)

Nej, nu ska ja dra ut till *host* solen...


Stina, henne träffa vi på Öland, sjukt snicig chey och grymt snäll o söt!


Plockade ihop ett så kallat "armband". Tyckte det var så sött! Köpte det däremot inte då 1 bokstav kostade 10 kronor. Inte värt att köpa det för 50 kronor, inkl. armband 29 kr..


Moi....


haha, fint...


Och Emma var ju så gullig som stod o sjöng med sin mobil som mick, haha!


Gud vilken allvarlig chey asså!

ja, det får räcka för stunden.

-

Hej, nu har jag laddat upp bilderna från igår. Så dem får "säga lite". Enjoy
kommer mer sen då jag måste lägga ner datorn nu.

mobilblogg again!

Hej, ska sova snart. Hamn inte logga in på datorn, så imorgon får ni bildbomb! ciao'

en väldigt lurvig råtta då...

Höhö, ja antar att ni ser rubriken? ;)

Iförrgårkväll - Emma och jag sitter och spelar kort i förtältet - då jag hör någonting springa längs med väggen. Emma ba - Ellen, jävlar det är en kanin härinne!! Eller nejnej, det är en råtta, en väldigt lurvig råtta! Jag, ba är det en kanin elr en råtta här? Sen går jag iaf fram och kollar men innan säger jag - nää, det är säkert en råtta! Usch... - Emma ba - En Zinusliknande råtta isånnafall!! Haha, störtskönt. Men jag fick allvarligt panik när jag såg att det var en igelkott!



Nej, nu kan jag väl berätta ite om dagen. Ja vi vaknade vid 11, åt frukost och drog ned till stranden. Men när vi var där blåste det lite så jag och Emma sprang tillbaka till husvagnen och hämtade pengar och gick sen till poolen, där var det grymt mycket skönare iaf. Det blåste typ ingenting, och gissa om man blev brun eller?! Gud va nice, äntligen lite brun iaf, får hoppas att det blir lika fint imorgon så att man blir ännu brunare.

Nu ska vi äta, men ikväll får ni bilder från igårkväll, efter middagen ska jag och Emma spela minigolf! SÅ ciao'



mobilblogg

Hej, mobilbloggar här just nu faktiskt! Ligger och steker i solen och ska hoppa i poolen snart. Skriver mera! ciao'

-

Hej, har kommit hem från, Valles. Vi åkte inte till Byxelkrok då det regnade och det är väldigt mycket folk då. Nu sitter jagvid datan har kollat facebook och bloggar. Nu ska jag överlämna datorn till Emma för hon sitter vid iPaden just nu....Men jag skriver mera sen! ciao'

Två bilder på Emma & Gina som jag tog nån dag efter hon kom hem.

byxelkrok

Hej, nu ska jag åka till Byxelkrok med Mamma, Pappa och Emma. Antar väl att Oscar följer med också. Men jag skriver när jag kommer hem igen! ciao'

lite blandat sådär...yesyes.

Hej bloggish! Nu sitter jag och Emma i sittgruppen, vi har precis duchat o så. Mamma fixar köttfärsen och Angie kom precis från duchen så nu ska vi väl äta snart hoppas jag.'

Ikväll tänkte jag och Emma hyra en trampbil. Det blir väl skojsigt hoppas jag! Ska få med mig systemkameran på turen också. Sen följer Angie med!
Nej nu ska vi käka så jag ska stänga ner datorn. Men jag kan bjuda på bilder på moi o Emma, i nueet!
DRiv!!
Emmas stora kärlek........Mitt stora hat......
Mitt *host* sanna jag...
Också min fin-fina Emma, med hennes CP - ögonfrans!!!
Det var allt för miiiig, ciaaaaoo'!!

en liten snabbis!

Hej, nu sitter jag i husvagnen och har inte gjort så mycket idag. Ikväll tror jag att vi hyr trampbil, så får lillknatten följa med på turen också!! ;) Nu ska jag gå ut igen stänga ner facebook och så. Därefter kan jag skriva mer sen ikväll när jag har mera tid.
ciao'

Saknar min bästa kompis :'(

Hej alla bloggläsare!!:)
Nu ska jag 'ellens kompis' göra ett litet blogginlägg <3 jag har lite saker att säga till er bloggläsare och det är att :
Ellen är den finaste person på denna jord ,man kan alltid lita på henne och hon betyder så grymt mycket för mig !
Jag finner inga ord för vad hon betyder för mig !! Jag var bara tvungen att säga det nu när hon är på Öland !!:)<3 så nu vet ni alla bloggläsar att en sån kompis som Ellen är svår att hitta ....

äta

Hej, nu har jag tillgång till internet på datorn en snabbis. Kan ju vara så att den inte vill funka om ett tag.. Men jaa. Sitter och lyssnar på musik i mobilen och bloggar här :)
Nej nu ska vi käka, sen skriver jag mer i bilden, om det funkar.!

I'm in tha car jao :)

Hej, jaa sitter ju i bilen påväg till ÖLand. Det känns perfekt. Jag får uppdatera lite på vägen då jag skriver från pappas mobil. Har ju min dator också men den vill inte funka med internet tyvärr.....ska iaf stanna och äta snart och vi är i söderköping just nu. Jaja, full uppdatering väl framme på ÖLAND!!! :D Ciao' !

haha - weard....

Haha, kolla min statistik. Ni måste hålla med om att den är ju nåågot konstig...
Unika besökare ligger från 6 - 11 om dagen i normala fall, kan vara länkningar ibland som gör att statistiken stiger några siffror.
Och ni ser ju sidvisningarna, haha. Men det är ju kul att ni vill kolla in, fortsätt så! Sen är ju 1 av dem jag. Så -1...
ciao....

packaaaa, duscha MASSOOR!

Ska packa myycket inför det sista nu, ringa Emma och aa, MASSA!! Sen måste jag duscha också, byta om o allt..
Men det bästa ? Har datan och internet i bilden heela resan till Öland. Så uppdatering hela vägen kan jag LOVA er ;) Nej ska duscha nu, sen skriver jag mer seen !!
¨
Gonna miss you mostly, yes i do.....♥

till stallet

Hej, jag är hemma igen och ska packa det allra sista och även rida, så ska be morfar köra mig till stallet :) Skriver när jag e hemma igen !

packa inför öland.

Hej, jag sitter här i soffan och mamma ska till jobbet snart.

Jag har nog en del att göra idag, jag ska äta frukost, sen ska jag städa mitt rum och därefter packa allt till Öland först i en ikeakasse och väga det och därefter lägga det i garderoben i husvagnen. Alltså det är så att våran husvagn väger redan 2 ton, så vi får bara lasta 150 kilo i den, och alltså ha så mycket packning som möjligt i bilen.
Sen ska jag väl rida också, men när vet jag inte. Det är lektion kl 3 för Hanna, får se om jag ska vara med på den eller inte. Är ju sista dagen jag rider honom idag....Sen får jag träffa honom om 2 / 3 veckor igen...'
Nej, nu måste jag ta tag i packningen och allt sådant!
Älskar er mest över allt annat...♥

bilder....sen

Hej igen. Nu är jag hemma. Vart hos Emma ju och vi badade ju mestadels, som vi alltid gör ! HAHA :p

Har inget att skriva om faktiskt. Ska ladda upp bilderna från poolen som vi tog med vattenkameran också, HEJDÅ.

till emma

Hej, jag ska åka till Emma och Emmas föräldrar hämtar mig här. Så nu ska jag packa det sista och sen hoppas jag att jag får uppdatera er hos Emma! Hejdå.
och vet ni vad, undervattenskameran är med så bilder från poolen kommer :D

ladda upp bilder

Hej, sitter och laddar upp bilder på facebook tar väl ett tag.. Men det är ju som det är. Ska lägga upp några bilder här också som ni ska få se! Men det blir sen det.

Nu ska jag hjälpa min friend att ladda upp ngr bilder på hennes blogg. Sen kan jag länka det inlägget, och skriva mera här snart!
Familjen Hanssons - snygging Gina!

Yes, im baaack on track!

Noh, yeah! Jag blir kvar här, ever wath's comin up. Inget bytande av blogg mer här inte. Det är här jag vill vara. Yesyes!
Annars, det blir mer uppdatering snart när jag har fantasi som jag alltid säger :D
Gammal bild, men ändå ny...

byta till devote

Tjaa, jag provar att byta bloggportal till devote. Jag vill testa ngt nytt så från och med nu provar jag devote. Sen om jag inte trivs där byter jag tillbaka, men jag komemr att ha kvar den här bloggen!

KOLLA in på min andra, snäälla! ellenst där hittar ni den! cia'



världens finaste ponny! ♥

Hej, nu har vi käkat middag och så. Mysigt :) Sen var ju Lindas lilla pudel Lea här som lekte lite med Zinus.

Sen ridpasset idag , Galle var GRYMT fin! Tror aldrig att det har känts så bra som det gjorde idag! Åh min fina lilla älskling ♥ ÖNskar att ja hade bilder, men tyvärr "/ Ajaa, han var iaf GRYM min bebee ♥








We made everything together, you listen to me at all times. I trust you, and we made this together.
And all i can say is: I love you Fridhems Galant ♥

home

Tjeeeeeeenare! Nu är jag hemma aigan. Kan berätta om hur UNDERBAR Galle va ikväll, för nu har vi besök! :) cia'


Öland 2008!

TAGGAAA FÖR ÖLAND PÅ MÅNDA' DÅ! :D

öland på måndag

Tja! Har inte bloggat nåt idag, har inte haft nåt att skriva om helt enkelt! Ska till stallet snart, tar bussen kvart över 1 och sen hämtar papi mig där när han har jobbat klart. Ikväll tror jag att Linda och hennes barn skulle komma på middag. Sen kommer mami, Oscar och Angie hem och mormor och morfar också.

På måndag åker familjen till Öland! :D Fyfan va roligt! Sen kommer Emma andra veckan också, haha det blir bara bättre och bättre!


Det där va 2008 på Öland Böda Camping!

Pratade nyss med morfar och dem är i Skellefteå nu, sen kommer dem väl hem runt 11 tiden ikväll!

Nu ska jag äta lite, sen när jag rider vet jag inte hur jag gör. Antingen rider jag på banan, eller så rider jag ut med Nicole och hennes papi !



mic mac du tillard

Tja! Hemma again. Skulle ha dragit till stallet, åkte dit men jag red aldrig. Ska rida imorrn, antar att jag ska rida med Nicole. Men vi får helt enkelt se!

Sitter och väntar på att falsterbo ska börja på TV:n....Sen ska jag o papi kolla på ngn film !!



Asså den här hästen asså åh <3

Maddi Jane / Adele

Vem tycker ni är bäst Adele lr Maddi Jane?


Madi Jane ↑


Adele ↑

ny header

Tja! Har fört över alla bilder till hårdisken där vi har alla bilder. Är megatrött. Badade vid säby igår me ridlägerbarnen o så, hade ju nåt att göra iaf! Papi klipper häcken å aa. Ska till stallet sen. Vet därimot inte NÄR, ska höra med Nicole också som är något klantig och glömmer sin mobil i våran bil...haha x)

Ska fixa lite bilder nu, ta bort text osv, sen föra över dem till hårdisken! Tjarå.


Ska försöka få upp dem bilderna också som Emma fotat!

Har även FÖRSÖKT att göra en ny header. Har ju photoshop på den här så får visa den, tycker ni den är fin/ful? KOMMENTERA vad ni tycker!!! :)




Emma, JA jag tog bort den! ;)


jersey shore

Hej..hej! Jag har inget att göra! Det finns inget på TV heller..Sitter och kollar på Jersey Shore typ... Jaja, inget att skriva om! CIAO



nåt?

Hej, jag har ju inte skrivit så mkt men nu är jag tillbaka! Jag och Nicole sov ju iaf i ligghallen i stallet. Vi är ju lite mysko, sover mitt i en hage typ... XD

Ja, ikväll är jag iaf helt alone. Mami, brorsan o syrran e i norrland. Papi är på bio me sin kompis och skulle typ käka middag å nåt sånt. Får se om jag drar iväg, men då måste jag ta med katten för han är typ helt down, och irrreteerad!!! Han kan dessutom ta av sig tratten ibland, och han smet nyss så hans sår sprack upp IGEN. Blir galen, det är så jobbigt med hans sår, iof skönt att han sover mestadels. Men kela mycket står nummer ett lixom!

Nu ska jag dra. CIAO!


Emma har fotat en massa på mig och Galle. Ska lägga upp dem sen också :)


back on saturday

Morning! Sitter i sängen med datan och kollar lite bussar till stallet. Blir typ bara 7 min sen, men jaa, och pallar inte ens ta bussen. Men aja, sånt e livet!! Just nu kommer bloggen tyvärr att ligga stilla ett tag.. Är tillbax på lördag igen! CIAO !





jaadu

Tjenixen igen då! Det har självklart vart en underbar födelsedag. Jag föddes 7:35 , vägde 2267 gram eller nåt och var 46 lång!! SHIT asså!

Nu sitter jag i sängen med min fin-fina dator lyssnar på chill musik och kollar FB och lite bloggar och sånt, några tips till nån bra blogg? Släng in en kommentar då!

Får se om jag och Nicole ska sova i ligghallen imorrn, i stallet asså ;) JAja, skriver mer imorrn. Ska upp tidigt och städa rummet vilket behövs just nu. Sen ska jag vara i stallet halv 11 :))


minnne för livet FAKTISKT, vad det än är, hur mycket jag än trots hata dig ibland. Älskar jag dig ♥

nöjd....som fan.

Hej. Nu äntligen sitter jag med min nya dator!! Jävligt skönt ska jag säga dig, den är grymt mycket snabbare än min andra! Dessutom kan jag sitta lite vart som helst med den. Dock inte med den andra då jag måste ha internetkabel till den.

A, Emilia kom iaf hit en stund med två fina paket. Riktigt fint var dem. Ett biege - olivgrönt schabrak typ med vit passpoal. Sen ett pannband med kedja typ eller vad man ska säga. :) Grymt fina grejjer iaf, och jag är supernöjd med allt jag fått hittills!!!

Sen är jag ju lite seg så NU håller jag på att ladda upp bilderna som ska skickas till Emma så fort jag kan.

Skriver mer sen när jag har fantasi. ciao




underbart

Tja, sorry att jag inte skrivit nåt. Har somsagt gjort massa annat! Ska ladda upp some pictures och skicka dem te Emma. Vet inte vad hon ska ha dem till men aaa :) Ska berätta vad jag fick då idag!

Gummistövlar. 3 tröjor
Lindor och Schabrak (röda)
en rosa mp3
Shorts och ett linne till
tights 2 tröjor
flip-flop
En rosa datamus
och en DATOR! :D

kan fota grejerna sen. men inte nu!

Av Philippa igår fick jag 3 schabrak, en sten som det står saknar dig på, ett rosa grimskaft och ett jättefint kort på mig och Galle! Med en ram till också. Tack älskling!!!

Igår så hämtade Emma mig iaf och så drog vi till vällingby. Först käkade vi på donken sen gick vi och köpte goodis. Därefter gick vi till bion och såg på "Poppers Pingviner" haha, störtskön film. Rekommenderar den för er som typ... gillar pingviner kanske....? XD Men det var iaf en underbar kväll med bästa cheyerna <3

Bjuder på mig som jag ser ut, NU.




hinner nt

Hej, hinner inte skriva nu. Skriver när jag kommer hem, har ingen aning om när. VET INGENTING JUST NU!! XD

minne for life


Asså, guud vilket minne. Ska leta fram mera bilder, det lovar jag att NI ska få se!!! :)

ridpass

Hej, har ju som sagt vart i stallet hela dagen. Det är ju ridläger för dem utvecklingsstörda typ...Man blir fett trött av det XD

Jag red iaf Galle på kvällen och det gick väl bra, vi red markarbete med trav- och galoppbommar. Sen när jag och Nicole skulle sitta av så typ stog vi på händer och sen gjorde vi en kullerbytta ner typ, HAHA, det var så jävla kul!!

Nu ska jag fixa lite tidsinställda och sen gå ner till mami o papii :)


jobba

Hej, idag blir det tyvärr ingen uppdatering. Ska till stallet och jobba, sen vet jag inte om jag stannar tills jag ska rida lektion igen. Vi får se helt enkelt, imorrn ska jag fixa tidsinställda istället. Nu måste jag käka frukost och sen chilla lite, är typ grymt tröött.




ridpass.....imorrn.

Hej, har inte kommit till nån dator förräns nu.. Ska iaf sova nu eftersom det väntar jobb imorrn! Skriver om dagens ridpass imorrn, har tyvärr inga nya bilder. Men jag fixar några bilder från när jag red Mario ute i skogen, kanske nåra från banan som ni får nu fakriskt!





Det tar grymt lång tid att ladda upp en bild just nu, så tyvärr blir det bara 3 så länge. Men nu ska jag soooova!!!

/Ellen

rida

Tjeenare igen. Jag antar att min mami kommer och hämtar mig snart, ska rida 19:30 och mamma är väl påväg hit nu :)

Sen ska jag jobba imorrn men kommer inte ihåg när XD Men jag skriver när jag har ridit..!



/Ellen


hos emma

Tja, sitter har i Emmas sang och typ inte gor nanting XD Men vi har faktiskt "badat" i poolen. Vi lag faktiskt pa nagon madrass, sa aa XD Men nu ska vi fortsatta, ( med det vi gor ) , vaa kan de vara?? ;) HORS!

jag har tyvarr inte dem 3 sista pa den har datorn, det ar en amerikans typ, haha XD


Tur att jag har Emma som fotar mig hela tiden! :D


vad ska vi ha dem här till?!

Hej, jag och Emma gick upp halv 9 kanske? BLÄ, sen gick vi ner å åt och massa sånt, och kollat på TV.

Sen har vi passat min katt som slickar på sitt sår HELA tiden...Usch jag vill inte det, det ser hemskt äckligt ut. Men pappa ska köpa en större tratt till honom eftersom han kommer åt såret även med tratten på. Och de kommer ta låång tid!

Nu ska vi dra till Emma, sen ska jag rida ikväll också. Kanske skriver under dan, annars ikväll!





/Ellen

ridpass

Tja igen. Nu har jag precis duschat och nu har Emma hoppat in i duschen! NIceNice......

Ja, först red vi ju hem basjkirerna och Emma red faktiskt med på Mattis och jag red Lulle. Sen ville inte Anastasia komma in så vi fick gå i förväg så hon inte såg oss. Sen fick hon rida hem Anastasia själv. XD
Sen tog jag in Mio och Galleleyi och red Galle, red ut en kort liten sväng med Emma bredvid till fots med kameran på i högsta hugg! Haha, snacka om att hon fotade allt, men eftersom att hon är så j*vla hemlighetsfull nu för tiden, så villl hon inte ge mig bilderna förrens på FREDAG????? Jag blir grymt förvirrad, haha XD
Får ta en gammal bild. För blogg.se vill inte ladda upp, hatar det ibland.
Men när det vill funka igen laddar jag upp lite bilder på basjkirerna.

rida hem basjkirer

Tjaa. Nu är Emma här och vi slöar på rummet. Vi har fotat lite också men aa....



Vid 4 halv 5 ska jag till stallet och först dra till Mörby och rida hem bajskirerna och sen ska jag rida en sväng på Galle :) Får se om det blir pictures också??? ;)


Duktiga Emma som har fotat söööta lilla GALLE ♥

/Ellen

emma har fotat

HEJ EMMA VILLE ATT NI SKULLE VETA ATT HON HAR TAGIT RIDBILDERNA PÅ MIG OCH GALANT :) HÖRS'

kitten hänger på

Hej, idag har jag vart i Ekerö Centrum och köpt koppel till kitten samt halsband och lång lina. Han ska ju med på resan i husvagnen....Blir väl kul på nåt sätt, hoppas det går bra. Självklart hade det vart lättare för både honom och oss om han stannade hemma. Men nu har det blivit som det har blivit...


My litttle cat, coolish!

Sen så var jag i stallet från 2 till 6 cirka. Tog in dom först och sen red jag och Anna, och Malin skrittade Mio på banan som ska skrittas för hand 2 ggr om dagen. Det gick bra skrittade och travade bara eftersom han inte gått på en vecka.


Nej nu ska jag ut och äta! :)

/Ellen

Everything´s different

Godmorgon. Vaknade alldeles nyss, shit va trött jag är. Det känns iaf ganska skönt att vara hemma igen :)
På Torsdag fyller jag ju år också...Satan i gatan vad fort det har gått!!

mini-mario thihi...


Nu ska jag väl ner o käka frukost kolla sen vad jag ska hitta på, ska till stallet o rida Galle sen iaf! :D Åh vad jag har saknat han :(


/Ellen

smakprov = mycket

Tjaa, nu ska ni få smakprov på bilder från ETT sammanhang i alla bilder jag har tagit. Enyoj for the minute!!


Här e nåt lok, Oscar tyckte det var superspännande!


Ja, solnedgången runt 11 kanske. Riktigt häftigt vare!!


Oscar och Spike. Den stoora hunden och Oscar som är liten. haha


Jaa, antar att ni ser vad som pågick???


Fyrhjulingtime. Haha jag sitter som en hösäck och ser ut som en FISK?


Sola måste man ju göra också!


Nere vid bäcken.


Häftig bild!


Och till sist...ridningen. Jag red 3 ggr tror jag på en B-ponny korsning vid namnet Mario, 6 år gammal och brunskäck.
Om du frågar mej, är han en grymt söt liten ponny som drar till sig mångas blickar!! Han är så sööt och härlig att rida. Trots att han knappt kan nåt! Det blir mycket bilder på den här sötsaken...Och hans små shettiskompisar i hagen.

Ett fuxsto vid namn Chips, och en svart liten kille vid namn Rex!
Jag vet också att dem har 3 hästar till. En kompis till Chips som heter Popcorn och är en fuxvalack med bläs. Sen har Rex också sin lilla killkompis vid namnet Baloo som är en svartbrun liten kille! Sen är det Star Lady som hon heter är en maxad Bponny och svartskäck.
Bild på Rex och Chips:
Nyfikna Chips :)


Hungriga Rex :)

/Ellen

Oups, såg nu att det blev MYCKE bilder bara här...tss :p

hemma!

Tja! Nu är jag äntligen hemma. Vi kikade förbi farmor påvägen hem också.


Håller på just NU att ladda upp ALLA 1115 bilder!!! Mycke bilder eller VAD.....?

Sitter och läser tidningen "Häst&Ryttare" på topp om du frågar mej.


Ikväll är mami på tjejmiddag så det är bara pappa, jag, katten och syrran! Men jag ska faktiskt INTE sova länge imorrn. Konstigt..?? Haha, nja har ju sovit till sådär 11-12 varje dag. Nu blire andra puckar här va, haha! Blir tråkigt då. Nu ska jag fixa the pictures!!!


Vem kan det vara, och vad har jag egentligen gjort?

/Ellen

mkt att göra

Tjenare på er, länge sen jag skrev.....jag vet..! Smått dålig sådära..Nu sitter jag iaf vid datorn och från och med imorrn blir det FULL uppdatering igen!!! Bra eller? ;)


MIN!! <3

Ikväll åker jag ju hem och jag har ingen som helst aning om hur jag ska få ner all packning i väskan. Det är typ helt fullt ? Men ska väl få ned det på nåt sätt - och släpa på den hela tiden'..



Dem här två bilderna tycker jag hör ihop på något sätt asså. Jag vet att det inte gör det för er. Men för mig.
Det är typ Chakira, jag hatade typ henne. Inte den hästen jag gillade alls. Men när jag ser just den bilden, är den fin. På nåt sätt bara!! jag gillar typ henne dåe <3 
Elefanten var jag livrädd för i början. Totally asså!!!! Men sen släppte det bara ?? Kände mig helt trygg. Visst vare fortfarande läskigt o så. Men typ så bara äre!!




Lilla Friedur. Emmas fina ponni, hur snäll som helst asså. Karlshemshäst och underbar. Fattar inte att den där hästen är en typ "ridskolehäst". Nu får hon världens bästa hem!!! <3



Också lilla jag. Nu ska jag packa färdigt det sista. Äta lunch och åka till dollar store.
Sedan ska jag åka till Anki som fyller år. Sedan är min resa slut här. Och man kommer hem till bästa stockholm!!

/Ellen


Imorrn, är ni berädda på mycket bilder eller? Eller...framförallt alla dar nästan, BARA NYA BILDER DÅ. PROMISE!!


RSS 2.0