Saknar ...

Hej, sorry för VÄRLDENS sämsta uppdatering. Har ingen som helst tid typ.. :( imorrn ska vi kanske bada och på fredag drar jag hem till kära Stockholm igen! Då blire väl att dra till min lilla bebis på lördag ( :D ) på söndag ska jag träffa Emma ( :D ) och jaa, men på fredag när jag har kommit hem, då jävlar blire bilder!!!! Men jag kommer dela upp dem ;) ( jag har börjat prata lite norrländska ;(( bleeää / Ellen

.

Hej! Tänkte vara med i en tävling, ska fråga morfar om jag kan låna datan :) pallar inte hålla på att trixa.. -Ellen

bokat nu.

Hej, sorry att jag inte har skrivit något idag. Har gjort annat och hade inte riktigt lust att blogga imorse. Nu är iaf flygbiljetterna hem bokade så jag åker hem på fredag den 1 juli. Får se vad som händer när jag kommer hem då, antagligen som vanligt, men sen fyller jag år ju. Det ska bli riktigt nice!


haha, hittade den på google jag heter ju ellen (;

Nu ska jag väl gå ut. Och inte sitta framför datan' halva dagen. -Ellen




åzo min överfina vän philippa ♥


Regn

Hej, idag har jag vart ute och stekt i solen, fotat och åkt fyrhjuling..! Lite brun har jag väl blivit hoppas jag ;)
Nu tror jag att det kommer börja regna snart, men jag sitter inne ett tag. -Ellen
(jag måste ju skriva via HTML-koden. Och då blir det så att jag lägger alltid upp den bilder som är nedan, men när jag sitter vid datorn och när jag kommer hem, lovar jag att det inte blir den bilden)

< />


Kan väl lite till då ;)

Hej, sitter ju fortfarande vid iPaden. Den är lite jobbig ibland men jajaa, har ingen aning om vad vi ska göra idag, min lillebror och mormor är ute på morgonpromenad och morfar sover.. Jag ska väl gå och klä på mig och sen skriver jag väl mera sen..! -Ellen

< />


nytt namn, galleleyi boy <3

Hej på er, äntligen kan jag sätta mig vid en "riktig" dator..! Det har nog dröjt lite för länge...!

Idag har vi vart i hålsvattnet som det heter. Där kan jag ju säga att det var inte lite bilder, hah :p

Jag har faktiskt ingen aning om vad jag kommer göra dem kommande dagarna.. Vi ska väl bada vid nordpoolen och göra massa skoj, för det måste det ju bli. ellerhur..?

Jag tror faktiskt att jag får låna den igen :) Eller så borde det bli mycket lättare, jag vet eller min åsikt är ju att det ska vara mycket bilder och sånt. Det blir som mera lockande att läsa då, men alla tycker olika det vet jag, så jag har en fråga till er vad tycker just ni om att läsa? Mycket bilder eller mycket text, både och osv...! Det är bara att kommentera på! :)

Nu ska jag kolla klart lite på FB, sen ska jag kolla vad som finns på TV:n och dricka lite te och kanske ta en kvällsmacka...? Ha det braa, skriver väl ikväll när jag ska sova ;) -Ellen


Min sköna, saknar dig och ditt skratt <3



Jag saknar dig Galleleyi Boy <3
Galle har faktiskt fått ett nytt namn, Galleleyi Boy. Thihi, hoppas det är okej malin :)


Sova

Hej på er igen :) nu ska jag sova faktiskt. Är supertrött, ska borsta tänderna först bara ;) -Ellen



långtråkigt, jag veet..!

Tjenare! ;) Som vanligt har jag ju ingenting att skriva om typ.. Bloggar fortfarande med iPaden så jaa :) Idag är det ju midsommar, eller...? Jaja, som det är ska vi till morfars syster och fira det. Blir väl lite chill, imorrn har jag heller ingen aning om vad vi ska göra, jag kanske ska rida..? Vem vet lixom..! ;) skriver mer sen när jag har datorn för jag vet att det är långtråkigt att läsa mycket när det inte är styckeindelat..! -Ellen ( och förresten, jag fotade mycket igår..! ;) men ni får tyvärr vänta, nanana. )

I boden

Hej, är ju somsagt uppe i Boden nu.. Känns väl helt okej, allt kom ju så plötsligt! Men så är det ibland. Mamma och pappa ville också fixa inför my birthday och sånt ;) När jag bloggar från iPaden som jag gör nu (vilket jag oftast kommer att göra) kan det bli något annorlunda. Men det är för det är lite konstigt nu när jag har den här, går inte att blogga "på riktigt" typ, haha! XD Flygresan gick bra, sen när jag ska hem måste jag även flyga själv.. Får väl se hur det går.. Eftersom jag är över 12 är det ju så, annars är det ju typ som nån som hjälper en, haha XD -Ellen (tyvärr går det inte att ladda upp bilder)

.

hatar rubriker ibland...



Idag åker jag upp till boden... Ska hålla er uppdaterade där uppe jag lovaar. Och kameran ska med. Systemen asså, så kommer det mycket foton ;) Kanske inte blir så mycket bilder där uppe. Utan bara gamla då jag har iPaden med mig. Men det finns en dator där som jag säkert får låna!

Ingen aning när jag kommer hem igen, men jag vet att jag åker hem före min lillebror som stannar där till den 14 el 15 tror jag. Men jag ska hem innan jag fyller år och sen måste jag hem till Galle, min bebis.

Nu är det skitväder som vanligt, skulle ha åkt till stallet nu på förmiddan' å ridit' men det blev så konstigt.. Ska dit sen innan vi åker till Arlanda iaf och pussa på honom. + att jag ska hämta lite grejjer.



Älskar dig Fridhems Galant, föralltid

ridpass

Hej, hemma från stallet x2. Först åkte jag till Galle, red ju somsagt med Malin, vi red ut på grusvägarna och bara drog på för fullt. Galle och Max tycker ju det är sååå kul! Man känner verkligen hur Galle försöker springa om Maxen.. Sötiseen ♥

Nu ska jag äta middag och sen är det en fin liten uppvisning i stallet ;) kanske kan filma, ska höra med dem bara ;)

Och som vanligt har jag ingenting att skriva om.. Bloggtorka helt enkelt och ni får kommentera vad ni tycker!!! -Ellen


lilla jag för läänge sen....

ja, lite smått dålig....

....sådär jag vet, gör så mycket annat. Men så fort jag får tid så slänger jag in ett litet inlägg :) Sitter härmed min katt i knät, sötis.

Ska rida med Malin sen på förmiddagen också, sen ska jag kolla på showen ikväll i stallet, jag får bara inte missa Alice "magdans" ! Sen så är det lixom bara 14 dagar kvar tills jag fyller år!? Helt sjukt vad tiden går fort asså..

Nu ska jag faktiskt kolla lite bussar och äta frukost. Så ha det braa! -Ellen




tråk

Tja, har vart i stallet på förmiddagen (mitt gamla) sen nu är jag hemma och käkar lite. Har verkligen ingenting att göra! Får väl hitta på något nu.. Tjohej leverpasteej :)



morning, morning

Godmorgon, idag åker pluttisen till Gotland. Jag själv? Antar att jag tillbringar min tid med kompisar, och min bästa lilla älskling Galle. ♥

På tisdag så ska jag träffa Joanna, åh gud jag saknar henne för mycket! Längesen vi träffades var det iaf, men det ska bli jätteroligt att träffa henne igen!


joanna och cappi :) kolla in bloggen tycker ja!




svar

Josefin Schlossar om morning

Ja, det tror jag verkligen att hon vill ha! Vet dock inte om hon vill att jag lämnar ut mailadress.. Men du kanske kan skicka dem via fb, eller så kan du skicka via mig, spelar ingen roll :) Kram

morning

Godmorgon, har nyss ätit frukost och jag har ingen som helst aning om vad jag ska göra idag. Jo emma kanske kommer hit på eftermiddan' tror jag. Hon åker ju till Gotland imorgon.

Sen är det ju midsommar. Oj vad det går fort känner jag bara! Då sa mamma att det tydligen var 10 vuxna och 15 barn.

Nu ska jag väl försöka hitta på något. DET är INTE det roligaste när det regnar och skit ute. Usch jag hatar verkligen regn just nu, det finns ju ingenting att göra!









Dag 6: bild när du rider en fux

Jag och lilla Frieda, dålig bild då den är tagen ur film :/

bada

Hej, har vart i stallet och ätit här hemma, även fast det känns som klockan är typ 8 ? HAHA, kanske vädrets förtjänst. Usch vilket tråkigt väder det ääär.

Red iaf lektion för Hanna, gick superduper tycker jag! Haha, sitter också typ och räknar dagarna tills jag fyller år, idag är det faktiskt 19 dagar kvar på pricken! ;)

Nu ska jag hoppa i badet och sen får vi se vad det blir. Antagligen vara inne hela dagen lång eftersom det är så fint väder nu..









Dag 5: bild när du rider en skimmel


home

Hej, nu är jag hemma igen :)
Hittade även på facebook (som jag brukar säga ansiktsbok ibland) och sökte på det istället och gissa vad som kom fram?
HAHA?! Japp, ni såg rätt! ;)

vill ha

Vill ha lite till jag fyller år! :)
Från horze, schabrak - 259:- - lindor - 159:-



Från hööks, schabrak - 299:- - huva - 119:-



haha, lite dyr kanske? Ähh, fan va nice, tänk, slippa slita själv uppför alla jobbiga backar! XD

EN iPhone 4 vill jag faktiskt ha. Just nu har jag typ ingen, har en sån där vanlig Sony Ericsson, även en xperia, men den har så dålig mottagning så då får jag inte tag på någon i stallet och ingen kan få tag på mig, så NEJ tack!

Kan ju säga att det är mycke mer, men orkar inte säga mera XD Men vill helst ha lindorna och schabraket! :)

Dag 4: bild när du rider dressyr


morning

Hej, har slappat hela morgonen! Så skönt, tänkte åka till stallet snart och sen får vi se om jag sover hos Emma ikväll eller inte! -Ellen



home

Hej, nu är jag hemma från stallet eller kom för ett tag sen. Tömkörde honom och det gick bra! :)

Jag fyller faktiskt år snart, måste tänka ut vad jag önskar mig, antar att det blir mest hästsaker ;) -Ellen



hemma

Heej, nu är jag äntligen hemma från solna, efter en lång resa HAHA, så jävla mycket köer!
Ska till stallet också, får se vilken buss jag tar bara. Tänkte tömköra honom, sen regnar det ju "lite" så måste leta upp mina gummistövlar, jag kan inte gå i blött gräs med gympadojjer, det funkar bara inte! -Ellen


bild tagen från google

Dag 3 - en bild när du hoppar terräng

har ingen bild när jag hopppar terräng tyvärr :/ bjuder på en vanlig hoppbild istället från ute-tävligen lokala i mitt gamla stall när jag red på Freddy ♥

till solna

Godmorgon, idag ska jag dra till solna med Emma, usch jag är så trött så pallar typ verkligen inte :P Men får åka ändå! Men jag skriver när jag kommer till en dator igen. Får se om jag ska till stallet, tror jag ska tömköra han idag. -Ellen



bloggar

Lite bloggar jag läser !

Josefin Schlossar
Emma Hansson
Joanna Backelin
Läser självklart fler men det är 3 av dem ! -Ellen


Joanna Backelin och hennes D-ponny Capirossi !

ridpass

Hej, det gick bra att rida faktiskt, hoppade ju, och han var fin som vanligt.

Sen fick han på sig flugtäcke och huva, haha skulle prova en huva som va skitstor, haha skrutten han drunknade typ i den, så sööt ! ♥
Nu ska jag allafall lägga mig i sängen och chilla lite framför TV:n ! -Ellen


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Galant♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

2

Hej, nu är jag hemma från Oscars avslutning på dagis. Guud va söta alla barnen va asså ! Ska till stallet nu så skriver när jag kommer hem ! -Ellen



till dagis

Hej, nu ska jag åka till dagis sen så drar jag till stallet och hoppar! -Ellen



Dag 2 - en bild när du hoppar en oxer


Svar

Anonym om dagens ridpass:
Svar: Han är ett russ, nej det är inte min ponny, man kan säga att jag har han på foder! :)
Nästa gång tycker jag att du kan skriva vem du är också ;)

Mallan om jag och emma:
Tack så mycket ! :D

dagens ridpass

Hej, efter vi hade vart på XXL, Ö&B och City Gross så fick vi skjuts till stallet !!!
Jag hoppade nåra småskutt över sockerbitar och ett räcke, har lite bilder som ni kan få se, han hoppar av stort då jag drev på honom så att han skulle ta av stort. -Ellen


haha, ser ut som han inte har nåra öron, skruttis ♥


skrutten ♥


mot city gross

Hej, nu åker jag till city gross med Emma och sen hänger hon på till stallet och fotar lite! -Ellen


Emma har fotat på mig å pippilottan ♥

älskar dig

du är det finaste jag har, finns alltid här ska du veta ♥

jag och emma










det får räcka, mera bilder imorgon kanske!

Tycker ni dem var fina/fula????

några hoppbilder

tack för bilderna Emma!

Dag 1 - En bild när du hoppar ett räcke



dag-grej

Hej, ska rida idag, men får se när det blir, tänkte kika in i stallet hemma också och se hur det går där.

Men tänkte börja med en sak här lite roligt kanske? Möjligtvis att jag inte kan svarar på alla menmen, börjar redan idag! -Ellen

Dag 1: bild när du hoppar ett räcke

Dag 2: bild när du hoppar en oxer

Dag 3: bild när du hoppar terräng

Dag 4: bild när du rider dressyr

Dag 5: bild när du rider en skimmel

Dag 6: bild när du du rider en fux

Dag 7: bild när du rider en brun häst

Dag 8: bild när du rider ute

Dag 9: en bild på din favorithäst

Dag 10: en bild på en kompis som rider

Dag 11: en bild från tävling

Dag 12: en bild från framhoppning

Dag 13: en bild från en träning

Dag 14: en gammal ridbild

Dag 15: en ny ridbild

Dag 16: en sommarbild

Dag 17: en vinterbild

Dag 18: en kärleksfull bild

Dag 19: en misslyckad bild

Dag 20: en lyckad bild

Dag 21: en bild som gör dig lycklig
philippa och reach

dagens ridpass

Hej, kom hem från stallet för ett bra tag sen. Har kollat facebook, bloggar och sånt.

Det gick inte så bra idag, men det kan inte alltid gå bra.. Tränade mycket på volt i galopp och förvänd galopp. Inte så mycket mer att säga -Ellen



Min outfit idag:


T-shirt: H&M
Ridbyxor: Euro Star, Mälarö Jakt & Fritid
Strumpor: Kingsland, Falsterbo Horse Show

mot stallet

Hej, ska åka till stallet nu, får faktiskt försöka få min pappa att körs mig då jag kollade på klockan nu och såg att bussen gick för 4 min sen -.- suck... -Ellen



hästtest

Dressyr

 

[x] Du har fått en häst att jobba i önskvärd form

[x] Du har ridit i öppna, sluta, fram- och bakdelsvändning

[x] Du har gjort en galoppfattning från halt

[x] Du har gjort ett galoppombyte

[ ] Du har ridit en galoppiruett

[ ] Du har ridit i piaff

[ ] Du har ridit i passage

[ ] Du har tävlat mer än en klubbtävling/clear round




Hoppning

 

[x] Du har hoppat med över 10 hästar

[x] Du har hoppat 50 cm

[x] Du har hoppat 70 cm

[x] Du har hoppat studs

[x] Du har hoppat en kombination

[x] Du har hoppat ett stigsprång

[×] Du har hoppat en oxer på över 1.10

[x] Du har tävlat mer än klubbtävling/clear round

 





Uteritt

 

[x] Du har ridit på långritt

[x] Du har galopperat över ett fält med andra ryttare och hästar

[×] Du har ridit ut med fika

[x] Du har sett djur som älg, rådjur, harar m.m. vid uteritter

[x] Du har hoppat över fallna träd, stenar osv.

[x] Du har haft kapplöpning med ett annat ekipage och vunnit

[ ] Du har ridit och sovit i tält




Skador

[x] Du har ramlat av och skadat dig

[x] Du har fått ett stort blåmärke när du ramlat av

[×] Du har flugit av på ett hinder

[ ] Du har gått omkull med en häst

[ ] Du har brytit något när du ridit

[ ] Du har svimmat när du ramlat av

 




Frihetsdressyr

 

[x] Du har löslongerat en häst

[ ] Du har ridit en häst utan någon utrustning och den har lyssnat på dig

[ ] Du har fått en häst att lägga sig ned

[ ] Du har ridit i spansk skritt

[ ] Du har suttit på en häst som stegrat på kommando

[x] Du har fått en häst att galoppera efter dig

 




Utrustning

 

[x] Du har ett par ridbyxor

[x] Du har en egen hjälm

[x] Du har en säkerhetsväst

[x] Du har fler än ett ridspö

[ ] Du har ett par ridstövlar

[ ] Du har fler än tre träns

[ ] Du har en dressyrsadel

[ ] Du har en hoppsadel

[×] Du har en allroundsadel

[ ] Du har en westernsadel

[ ] Du har en bomlös sadel

[ ] Du har en spansk sadel

[x] Du har ett par benlindor





Hästar du har:

Gjort galoppombyte på: Galle

Ridit i piaff: -

Tävlat: Tarzan, Edward, Charmer, Pippi, Freddy nån mer möjligtvis..

Ridit trailbana på: - 

Ridit på en hand: Freddy, Tarzan..

Ridit på långritt med: Frieda


Tävlat på skoj i kapplöpning med: Jossan

Ramlat av från på ett hinder: Tarzan, Reach, dem jag kommer på nu

 

Ridit utan utrustning: Pass

 

Ridit i spansk skritt: -


emma som har fotat

Alla bilder på mig och Galle ( nästan ) har Emma fotat, och hon vill inte att någon ska ta dem, och att ni ska veta det.'

hej

Hej, man kan ju inte direkt säga godmorgon? Jag och Emma sov i husvagnen och lite sömn blev det väl, somnade väl vid halv 4 kanske? Vi vaknade 12 ungefär, och jag kan säga att jag är ingen som sover länge, vill inte äns göra det..
Ska rida lektion idag vid 18 för Hanna. Får väl se hur det går. Skriver mera sen -Ellen


Nicole och Max och Hanna till höger :)

fullmåne

Hej, antar att de inte blir så mycket sova inatt, fullmåne och min lilla sak bredvid mej kan inte sova när det är fullmåne, så hejdå till sömn! -Ellen

sova hos mej

Hej, Emma sover hos mej, fast vi ska äta här först och så. Har verkligen ingenting att skriva om! Lite tips kanske? -Ellen



bada

Hej, Emma och jag hoppar studsmatta och ska snart gå ut på promenad och bada! -Ellen



nattii

Hej, tänkte soova nu är trött. Godnatt!

flumm

JA SKOJJar du eller?????? Asså är typ trött, så INGET seriöst kommer komma upp här, HAH.

en liten film

Här kommer en liten film från när jag och emma hoppade på studsmattan, haha vi låter som bebisar HAH, och sen asså kolla våran vurpa hur snygg som helst! HAHAHAHA



tävling

Är med i en tävling hos ponnysanning, länk till tävlingen HÄR.

hos emma

Hej, sitter hos emma nu och slaggar här, ska bli nice, skriver ikväll för just nu har jag inget att skriva om! -Ellen


jag o emma hos mig idag.

jordgubbar

Vi skulle visst äta jordgubbar! ♥

Dagens Ridpass

Hej, nu har jag kommit hem från stallet, ätit, Emma har kommit och jag har precis duschat. Berättar lite kort om dagens ridpass.

Det gick helt okej, jobbade honom mycket i skritten då han måste lossna i vänster vilket är hans svåra sida. Red då mycket öppna i skritt och trav, och skänkelvikningar. Sen jobbade jag vidare i traven och galoppen. Han lossnade i slutet och då när det gick som bäst travade jag av honom.'
Nu är Emma här och sitter och spelar på mitt nintendo för tillfället. Får dra bort den så ska vi väl dra ner till stranden eller nåt. -Ellen



goodmorning

Hej, idag kommer ju Emma hit som vanligt haha, kanske det mesta det kommer stå här? Nej, men innan det ska jag hinna rida, papi kör mig så det är nice.

Nu ska jag gå ned och äta frukost och sen ska jag dra till stallet. -Ellen



sovdax

Hej, sitter här och ska tydligen rida vid typ 9. Sitter o chattar på facebook och ska sova nu om jag ska till stallet tidigt. Nu ska jag dejta sängen... -Ellen


trött chey

hemma från nyköping

Hej, nu är jag hemma igen från en lång dag i Norrköping. Imorse så gick vi direkt upp till huset och käka frukost och bytte om, sen kom Emmas mamma och hämtade oss, så åkte vi hem till Emma. Sen först så åkte vi till hööks i Norrköping. Sen åkte vi till donken och sen till ponnyn dem skulle prova igen, Gina.

Nu är jag hemma och ska snart ut, tänkte försöka få med någon till Säby och bada lite, typ sitter och dör här av värmeslag, haha. -Ellen


fjortis power, haha.


provridning

Nu ska vi och provrida -Ellen

städat

Hej, idag har jag än så länge faktiskt städat hela dagen, även fast det är så fint väder! Lite tjafs hit och hit, men allt är finfint nu. Har före och efter bilder också om ni vill se dom?

Och ikväll kommer emma hiit! Då ska vi bara chilla lagom lixom! -Ellen



min lilla söta brur ♥

på ingång

Emma kommer hit idag och sover här. Nice blire, hare gött -Ellen



nice väder som vanligt ♥

hästtest

Har du/har du haft en…
Egen häst?: Nej..
Foderhäst?: Jauuu
Medryttarhäst?: Nupe
Sköthäst?: Nope


Din häst/favorithäst (har du fler kopiera och klistra in och gör det två gånger!)
Namn: Fridhems Galant (Galle)
Färg: Brun
Ras: Russ
Ålder: 18 ?
Bästa minne?: vet inte faktiskt..

Sämsta minne?: -
Högsta du hoppat?: 70 med Galle, annars 120 tror jag..
Har du tävlat, och isåfall i vilken gren?: Hoppning och dressyr
Hur ser din grimma till hästen ut?: Antingen en ljusblå med ludd och små hästar på, eller lädergrima.
Hur ser sadeln ut?: Svart allround.
Tränset?: Svart, remont, med hjärtan på pannbandet.
Hur stor är hästen?: 124 i think.


Favorit
Ras?: vet inte, welsh är fina! 
Färg på häst?: Ja gillar svarta hästar.
Gångart?: Trav och galopp.
Ridskola?: Ingen, men red förut på Skå Ridcenter, har även ridit på ekerö ridskola.


This or that
Mocka/fylla höpåsar?: fylla höpåsar
Stegra/bocka?: Inget, men stegra.
Barbackagalopp över ett sommarfält eller ett snöfält?: SOMMAR, helt klart!
Stor häst/ponny?: Ponny!
Hjälm med ventilation/hjälm utan?: Med tror jag.
Ridskor/ridstövlar?: Skönast att rida med ridskor, men ser mycket fräshare ut med stövlar.
Hjälm/väst?: Hjälm?
Sporrar/spö?: Spö..
Rida själv/rida i grupp?: Rida med kompisar.
Hoppning/dressyr?: Hoppning är roligast ju!
Pessoa/hack?: Hack i think..


Hur många … har du?
Ridbyxor: 8 stycken, bara 3 som jag använder, två är vita.
Hjälmar: 2
Säkerhetsvästar: 3, ska sälja dem andra.
Ridskor: 2 par jodhpurs
Ridstövlar: inga än så länge, bara chaps.
Ridspön: bara ett som är mitt.
Sporrar: 1 par
Ridstrumpor: herregud, ingen aning.
Kavajer: -


Hur många … har du/din häst?
Schabrak: har bara ett, dem jag använder är ju Galles.
Sadlar: 1
Träns: 1, men finns ju fler!
Benskydd: 3 fram, ett bak.
Grimmor: många, men bara två som jag använder.


Tävlingar!
Har du tävlat i hoppning?: Ja
Har du tävlat i dressyr? : Ja
Har du tävlat i fälttävlan?: Nej, men det skulle vara riktigt kul att pröva!
Har du tävlat i galopp?: Ja
Har du tävlat i en annan gren?: Nej, eller lekar me häst på skoj.
Har du ett par vita ridbyxor?: Ja
Har du en tävlingskavaj?: nej
Har du en tävlingsskjorta?: tröja
Har du ett vitt schabrak?: Ja
Har du vita benlindor?: Nej
Har du en blå/gulrosett?: Ja
Har du en blå rosett?: Ja
Har du en gul rosett?: Nej
Har du en röd rosett?: Nej
Har du en grön rosett?: Nej
Har du en vit rosett?: Japp!
Har du en clear round rosett?: Juopp
Har du en annan sorts rosett?: Njaa


Kan du…
Knoppa?: Ja, men är inte den bästa..
Göra inbakad svansfläta?: Japp 
Sadla?: Ja
Tränsa?: Ja
Sätta på ett täcke?: Ja
Kratsa hovarna?: Ja
Rykta?: Ja
Hoppa en bana?: Ja
Duscha en häst?: Ja


Har du…
Skrittat?: Ja
Travat?: Ja
Galopperat?: Ja
Hoppat?: Ja
Ridit en häst i form?: Ja
Haft gymkhana?: Ja
Lekar till häst?: Ja
Galopperat barbacka över ett sommarfält?: Ja
Hoppat barbacka?: Ja
Stått på en häst?: Aa
Ramlat av?: Tappat räkningen, haha.
Suttit i damsadel?: Jao
Travat i damsadel?: Jau
Galopperat i damsadel?: Ja, fast ja ramla av, hahaha.
Suttit bak och fram på en häst?: Ja
Suttit på en stegrande häst?: Ja
Suttit på en bockande häst?: Ja
Suttit på en skenande häst?: Njaa,
Ridit ut i grupp?: Ja
Ridit ut själv?: Ja
Stött på ett vilt djur när du varit ute och ridit?: Nej, det är jag glad över! Eller iof, en hare och sånt, men räknas de?
Ridit kadrilj?: Yes Box
Varit med på en show/uppvisning ridandes till häst?: Ja
Varit med på en kadriljuppvisning?: Box Yes


Har du ridit en…
Arab?: Ja
Shettis?: Ja
Ardenner?: Nope
Connemara?: Ja
Korsning?: Ja
Svensk ridponny?: Tror det, annars var de en tysk, haha
Gotlandsruss?: Ja
Falabella?: Nej
A-ponny?: Ja
B-ponny?: Ja
C-ponny?: Ja
D-ponny?: Ja
Storhäst?: Ja



Äger du (en/ett/flera)…
Pälsglans?: Inte nu, men snart igen.
Hovolja/hovfett?: Nej
Flätgelé?: Nope
Torrschampo?: Nej
Hästschampo?: Nupe
Ryktsten?: Ja
Rotborste?: Ja
Ryktborste?: Ja
Ryktskrapa?: Ja
Hovkrats?: Ja
Mankam?: Ja
Svansborste?: Ja
Plastborste?: Nupe
Massageborste? Nope

Det var allt.

hemma från stallet

Hej, nu är jag hemma från hoppningen, ni kan få bilder sen när jag har fått dem. -Ellen


foto emma



stallet

Hej, nu är jag hemma igen från en riktigt härlii skolavslutning! Men tårar blev det, usch jag hatar när andra gråter, då blir jag också ledsen ...

Ska hoppa ikväll, får se om de blir några pictures, alltid kul att kolla på hoppbilder, eller? Jaja, nu ska jag dra till stallet ... -Ellen




foto:emma hansson

Svar

Anonym om hemma:

Värför rider du med graman?

Svar: Hej ANONYMA, skriv vem du är? Inte så farligt att fråga om man rider med graman, eller? Jag är inte alltid osmart ....

Så att ni vet, jag svarar inte på anonyma längre, våga visa vem du är istället. Jag tål kritik lixom, varesig jag känner dig eller inte?

hemma

Hej, nu är jag hemma igen efter stallet och Nacka. Köpte typ två linnen vanliga, nagellack mascara och strumpor. Får se imorgon, tror att min syrra ska fixa mitt hår.

Sen har jag inte riktigt fattat, MEN DET ÄR SKOLAVSLUTNING IMORGON!!! Fyfan va chill, vakna när man vill inga prov eller inlämningar att hålla reda på, bara ren vila, man kan åka till stallet när man vill och vara med kompisar utan att planera in skolan!!! Jävligt skönt alltså.


Idag så red jag helt kravlöst, red på ängen en halvtimme ungefär. -Ellen


Fotat har ju empa gjort!



mot stallet

Snart drar jag iväg till stallet! Sen ska jag åka till Nacka med mami. -Ellen



bilder från km

till philippa ♥

hiss / diss

Är bara tvungen att dissa dem här stövlarna från Hööks. Alltså dem är så grymt fula och i stallet? Nej inte min stil.
Vad tycker ni, hiss eller diss ?

hemma

Hej, nu kom jag hem för 10 minuter sen kanske? I alla fall så slutade vi 09:50 och började 08:20, tycker det var riktigt meningslöst faktiskt, vi kollade på film lixom, haha men, men hellre tidigt än sent!

Tänkte rida Galle sen också en stund. Men nu kan ni få lite fler bilder. -Ellen
Skriver snart.

älskar dig

Jag är så glad över att just jag kan säga "min ponny" , att just jag rider dig, tar hand om dig, får trots allt älska dig. Du är alltid min lilla ponny, och en sak är säker, jag lämnar dig aldrig



vad tycker ni?

Hej, vad tycker NI nu? Tycker ni om när det är mycket bilder och olika? -Ellen

mysiigt

Dagens Ridpass

Hej, förlåt för inget skrivande, men har laddat upp och fixat bilderna som emma har fotat när jag red idag, tack!

Det gick faktiskt bra idag, han var ganska stel i början, men han mjuknade i slutet och blev mkt finare verkligen! Vi red skänkelvikningar och sen red jag mycket öppna för att han skulle mjukna och det gick bra, men nu ska ni få bilder! Nu kommer några av dem så får ni se mera bilder sen, det blir för mycket att lägga upp alla bilder samtidigt. -Ellen

( på vissa bilder rider jag lätt, och lixom mina ansiktsuttryck är inget att snacka om...)

MIN BEBIS ♥

hemma

Hej, nu är jag hemma och emma följde med. Nu ska hon få kolla sin facebook och sen ska vi kanske bada?-Ellen



hej

Godmorgon, nu har jag bråttom till skolan så skriver ikväll! -Ellen



Godnatt

Sleep well alla söta!

bilder del 1













Det kommer mera bilder imorgon nu ska jag inte sitta mera framför datorn -Ellen

bilder snart

Hej, imorse så gick jag till stallet för att fota lite på KM i stallet. Håller på att ladda upp bilderna nu så får ni se dem snart. -Ellen



smakprov på cooola Z !

film

Här kommer en film till emma, hon har sagt vad jag ska göra sen har jag fixat den. -Ellen




bäst väder

Hej, idag kommer det inte mkt uppdatering, kolla vädret lixom?! Men jag skriver ikväll om dagen, sen kommer det bilder också! -Ellen



Godnatt

Hej, nu ska jag titta på baksmällan med papi. Uppdaterar från iPaden nu så det kanske kommer några inlägg som PLoppar upp ibland. -Ellen

med emma

Hej, nu har jag ätit frukost och klätt på mig så ska jag följa med emma och kolla på häst. Så det blir ingen uppdatering från mig under dagen, men tillbaka är jag ikväll ! -Ellen


gash vilken grymt söt ponny! ♥


Dagens Ridpass

Hej, kom hem nu efter en dag hos emma. Pappa körde mig direkt till stallet så jag red barbacka och hoppade ett skutt. Men herreguuuud vad tjock han har blivit!
Tänkte visa er lite bilder som Emma har fotat på mig och Emilia när vi hopptränade. -Ellen

Jag och Galle
Jag och Galle
Jag och Galle
Jag och Galle
Emilia och Ronja



Emilia och Ronja
'

Emilia och Ronja



Emilia och Ronja


Emilia och Jag




vill ut

Hej, nu vill jag gå ut, så jag ska tjata på emma här och gå ut! -Ellen


jag och emmas påni friedur i vintras ♥

"solbada"

Hej, nu ska jag och empa ut och hoppa och "bada" på studsmattan, asså vi har en vattenslang, bajs att emmas pool är "trasig" ..
Men självklart så solar jag samtidigt som jag hoppar! Måste ju bli ännu brunare till skolavslutningen. -Ellen



mot emma!

Hej, nu åker jag till bestis så skriver jag mera seeenare! -Ellen




me and empus doggy ♥

bilder

Tänkte visa lite bilder från Öland 2009 nu.
Jag ♥
jag ♥
Jag ♥
Jag ♥
Jag ♥
Jag ♥
Det va inte så många bilder, men har fler som jag kan lägga upp i ett annat inlägg. Ska äta frukost nu också. -Ellen

åland

Dag 1- Jag gick upp typ kl 6 och sen hämtade Henriks pappa mig Alice och Jossan vid stallet, sen när vi kom till City terminalen så väntade vi på att alla andra skulle komma, när dem kom så blev jossan självklart glad och sprang till emilia och då tappade ho sin mobil så den åkte in under nåt skåp.
När vi kom till båten gick vi in till Taxfreen och köpte godis o sånt, när vi kom till Åland åkte vi buss igen och sen kom dem och hämtade oss i stan.
När vi kom dit så hade dem en vårshow så dem var ganska upptagna. Men sen så åt vi och badade och dem visade oss runt på gården. På kvällen spelade vi brännboll och sen gick vi och la oss typ.
Dag 2- Vi gick upp och åt frukost och sen åkte vi väl till bussen. På båten köpte vi ännu mer godis, haha. Sen när vi kom hem så red jag, Jossan, Alice och Fritte. -Ellen

Täby Galopp 2010

Godmorgon

Godmorgon, vaknade för ungefär en timme sen, duschade först sen till datorn.
Snart ska jag skriva om Åland sen vet jag inte när jag ska åka till Galle, vi får se helt enkelt. Jag skulle ha ridit kl 10 lektion men jag försov mig, haha. Skriver snart -Ellen


Öland 2009 ♥


Svar

Anonym om Dagens Ridpass:

Du kanske borde lära dig linda innan du gör det på hästar, du har lindat alldels för långt ner under haserna, och rider du i hoppsadel när dj rider dressyr?!


Svar: Okej, du tycker som du vill, har inget att säga om det?
Jag har en allroundsadel till han, det är fortfarande inte min häst utan man kan säga att jag har honom på foder då är det inte min utrustning på det viset.

snart sova

Hej, ska snart sova, mamma och pappa är på middag och jag är jättetrött och ska snart gå och sova.

Imorrn kommer bästa hit och vet inte om vi ska bada eller något, hoppas det är varmt då.
Imorgon kommer "dagboken" från Åland. -Ellen


min snygging ♥

vart på åland

Hej, jag har inte skrivit föt jag har vart på Åland, vid en ridskola där som också har en ungdomssektion som vi har. Kan skriva om vad vi har gjort imorgon då jag är ganska trött nu. -Ellen

En bild på mig


lite bilder

Här kommer det lite bilder!
galle
Nada
Philippa
Nicole och Max
Haha, pappa såg en älg när han skulle hämta mig i stallet
inte så många men det funkar ju, eller?

Hemma

Hej, är hemma nu, blev ändrade planer åker inte till Galle idag. Jag får träffa han på lördag istället ♥ -Ellen


älskar dig





Älskar dig mer än vad jag kan säga tusen ord ♥


Godmorgon

Godmorgon! Har temadag idag, så jag börjar 08:40 .. Men slutar iallafall 12:30 istället för 14:35.
Efter ska jag ju hoppa med Nicole, sen så rider jag på Skå. Skriver mer sen! -Ellen


han är faktiskt en kines! ♥

RSS 2.0