haha

Haha, jag gillart.. → http://estrom.devote.se/

Ny design

Hej Ellens blogg läsare, Sofia här.
Har precis gjort en ny design till henne för att jag är så snäll, nej då.
Men om ni inte ser den klicka på F5.
Kolla gärna in min blogg- http://seem.devote.se

-



en liten paaaus

Hej, just nu känner jag mig inte motiverad till att blogga helt enkelt så jag tar en paus så kommer jag tillbaka när jag känner för det :)

uteritt

Hallo. Jag har inte skrivit någonting. Jag vet, har gjort en massa annat. Vad skyller jag på nu då..? Haha, nej men jag tvätttade typ hela morgonen. Sen åkte jag och mamma till tappström och handla mat o annat. Sen åkte jag hem och då kom Madde :) Vi va på stranden ett tag och sen åkte hon hem och jag åt å sånt och åkte till stallet. Förresten. Galle var fin som vanligt eller aa.. Men nu ska jag snart till stallet och där väntar uteritt med Nicole, sen hem för att duscha och byta om sen till Solna med Emma och Madde!

nåt random

Helllllo. Hemma för ganska länge sen, men blev ändå lång dag! Blev väckt, så jag gick upp 8 kanske, satt vi datorn o käka frukost o sånt man ska göra på morgonen..Mamma, me, Papi och Oscar åkte till Lager 157 innan vi åkte hem. Köpte två munkisar och en fleecetröja.

Hemresan gick seriöst riktigt segt . Aja, stannade 1 gång på vägen och käka glass, haha! Men när vi väl var hemma. GUD vilken känsla, såååååååå skönt att vara hemma igen. Borta bra, hemma bäst vare va?!

När vi kom hem så tog jag iaf ut ALL smutstvätt som va mitt och tvättade det. Tog in alla rena kläder och allt annat skit jag hade med mig. Sen skulle JAG laga mat så jag drog in o kollade vad som skulle handlas cykla till ican o handla mat o fortsatte laga när jag kom hem. Men grymt gott vare. Har hängt upp tvätten också och slängt in andra omgången o lalalalla. Nu ska jag hänga upp andra tvätten och ta in den andra och slänga in den andra igen och sen fixa en massa annat. SKa sussa också ska rida imorrn men först till Ekerö och köpa en grejj o aa. Har mycke för mig. Det tar aldrig stopp. Men det ar väl skönt att ha nåt att göra!?


Förresten måste ni ju kommentera, ni är dåliga på det ibland, så KOMMENTERA på nurå!!


from böööda sand. ♥





DAg 4

DAG 4 - PRESENTERA DIN DRÖMHÄST.

Äm, hur ska man skriva dårå? Aja, testar nåt bara. xd
Det är nog en helt kolsvart häst, jag menar det. Helt j*vla bläcksvart. Tror nog att det är många som vill ha det, haha. Aja, tillbaka till ämnet. Helt bläcksvart, mjuk att rida. Vara känslig för hjälperna och arbetsvillig :) Kommer inte på så mycket mera om det just nu :p Men i snabb sammanfattning. Typ så!

saknar dig

Saknar den här ponnyn och tävlingarna EnORMT! ♥
Nawi, man ser inte hans små lurviga och spetsade öron under den tjooocka pannlugen ♥
Skriver bara ♥ ♥ ♥ bilden är obeskrivlig.
Tycker att jag ser fin ut xd. Men ponnysarna o ah allt. Helt fantastiskt ♥
Den tjocka men helt underbara ponnyn. Han kändes nästan som min dem ögonblicken...♥
what are words if you really don't mean them when you say them?

snabbis

Hejsan. Nu sitter jag i sittgruppen i husvagnen igen och bloggar då...Jag har pratat med Emma och Emilia, sen har jag mamma och pappa hälsa på Pernilla sen cyklade vi vidare till öarna, klipporna eller vad man ska säga. Jag skriver mer om det sen!


bada o sola!

Hejsi...Nu sitter jag i husvagnen och på Onsdag drar vi heem :D Här är vädret iaf skitbra. Så bada och sola heeela dagen idag!  Angie och jag badade en snabbis igår i poolen. Riktigt varmt o skönt! Och så tog vi masssa bilder med undervattenskameran! Haha, typ alla kollade på oss o sa "kolla, dem har en undervattenskamera" haha xd!

Tjaråå!


från min födelsedag (?)



RSS 2.0